english magyar 

PARTNEREINK


RSS
 

Hírek

Új fejezet kezdődik

Az ez évi hannoveri LIGNÁ-n az olasz körfűrész, ipari felsőmaró, ablakgyártó szerszám- és vídia komponens gyártó freud új színekben mutatkozott be. A márka nem csak külsőleg újult meg, hanem belül is.

“Nem csak a szín vagy a grafika változásáról van szó, hanem a fő értékeinkről és a vállalati arculat következetes megjelenítéséről” – mondja Peter Heekenjann a Bosch Kéziszerszám Tartozékok szenior alelnöke, aki a freud ipari üzletmenetéért felelős.  Az új dizájn megőrzi az olyan alapvető tradicionális erősségeket mint a gyártási know-how és pontosság, és azokat modern, nyitott elemekkel vegyíti.

A márka vállalati arculata változásának részeként a legmodernebb gépsorokba nagymértékű beruházások történtek, amelyek a minőségbiztosítási folyamatok fejlesztésével jártak együtt. “Hiteles partnerek vagyunk a szabász iparban, ezért sokat ruháztunk be a legmodernebb gépsorokba a legmagasabb minőségű termékek garantálására, valamint megteremtettük az alapot a szabász ipar által igényelt újításokhoz – mondja Christian Leschiutta, a freud exportigazgatója. Ezen a LIGNÁ-n mutattuk be többek között az új LSB táblafelosztó fűrészeket, amelyek éltartama 30%-kal nagyobb és az új vékonytestű – LM09 – sorozatvágó fűrészeket, amelyek extravékony teste jelentős anyagmegtakarítást biztosít.  

 Változtatások történtek az értékesítés területén is az erősebb és odaadóbb szolgáltatási gondolkodásmód garantálására. Az újonnan beállított alkalmazási mérnökök ennek az elkötelezettségnek egy része; közvetlen érintkezést tesznek lehetővé személyre szabott megoldások kifejlesztésére az egyedi vevői igények haladéktalan intézésével.    

Az új vállalati arculat minden részletében tükrözi a freud eme új értékeit. Az egyenes és magabiztos új logo nyitottnak és barátságosnak látszik. A bold serif betűtípusra alapozó logó a fűrésztárcsak éles szögleteire emlékeztet. Az “f” ferdesége a pontosságot és az élességet hangsúlyozza. A pont a végén határozottan mutatja: feltettük a pontot a munkánkra. A kommunikáció pontos és az igazi felhasználói előnyökre összpontosít. A freud többé nem csak termék akar lenni. A legmagasabb minőségű termékek csak a látható közvetítői a gyártási tapasztalatoknak, amelyek kiváló emberekkel és kiemelkedő szolgáltatási kultúrával ötvöződve nagy termelékenységet eredményeznek a vásárlóknak.      

   

SZERKER
SZERKER
 
Szerker Csoport professzionális faipari szerszámok forgalmazása
2163 Vácrátót, Rákóczi út 8.   |   Tel: 06-28-562 565, 06-20-521 5345   |   Fax: 06-28-562 567   |   E-mail: szerker@szerker.hu   |   Skype: szerker.bt
Szerszám, profiknak
Copyright © Szerker Kft.- 2006 - 2014 | web: KataPorta

Valid CSS!   [Valid RSS]  KataPorta